Informatie

Hondentraining met blauw lint

Hondentraining met blauw lintWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hondentraining met blauw lint

Nu de dagen zijn verstreken sinds de laatste aflevering, kunnen we eindelijk achterover leunen en nadenken over onze tijd op het hondentrainingskamp, ​​waar we hebben getraind om te leren hoe we een geweldige huisdierouder kunnen zijn.

Deze show zit vol met geweldige informatie en inzichten en we zijn verheugd om de geleerde lessen en praktische strategieën met u te delen om u te helpen de beste hondenouder te worden die u kunt zijn.

Of uw hond nu in een klas zit met andere honden of niet, ons doel was altijd om u de middelen te geven om een ​​geweldige hond op te voeden.

Zoals we in de inleiding al zeiden, ligt de focus van deze trainingsreeks niet alleen op de basis, maar ook op hoe we je kunnen helpen je kennis van de wereld om je heen op te bouwen en je te leren van elk deel van de wereld van je hond te houden - zonder oordeel.

Met dat in gedachten was het doel om onze tijd samen te gebruiken om u te leren hoe u niet alleen een geweldige hond kunt opvoeden, maar ook hoe u een leven voor uzelf en uw hond kunt creëren met plezier, liefde en gelach.

Met dit in gedachten zullen we de komende weken een reeks artikelen en verhalen met u delen, u advies geven uit onze persoonlijke ervaringen en u praktische tips geven die u op uw reis zullen helpen.

Deze serie gaat er niet om je te vertellen hoe je 'de beste' kunt zijn, het gaat erom je de weg te tonen om de beste te worden. Het gaat er niet om hoe je je hond "een slechte naam" geeft (wij zijn de beste slechte naam die je ze kunt geven).

Als je waarde in de lessen vindt, deel het dan met je vrienden! Als je op onze blog wilt worden vermeld, klik dan op de pagina "Contact" en we laten het je weten!

We zijn begonnen met de training in het gedeelte "Grote hond" van de cursus, waar we eerst veel basisprincipes behandelen, zoals: wat is een goede hond en wanneer is een hond een goede hond? Nadat we dat allemaal uit de weg hebben geruimd, gaan we dieper in op de meer uitdagende aspecten van de cursus, het gedeelte "Kleine hond" van de cursus: hoe een hond te trainen om van u te houden en voor u te werken, hoe u een hond traint om "een hond" zijn en nog veel meer.

Als je benieuwd bent waar we met deze cursus beginnen, bekijk dan de volgende video:

Het is niet voor iedereen weggelegd, maar als je net als wij een hond wilt trainen om niet alleen een goed huisdier te zijn, maar ook een goede partner en vriend, dan is deze cursus perfect voor jou!

Daarom hebben we besloten om het als webinar voor iedereen beschikbaar te maken, zodat je, zelfs als je er niet fysiek bij kunt zijn, toch online de cursus kunt volgen en aan deze lessen kunt werken.

Klik op "Registreer nu" en maak een account aan om verdere instructies te ontvangen over onze cursus en hoe u aan de slag kunt. We hebben een trainingscentrum in Phoenix, Arizona, dus als je in de buurt bent of ergens anders woont en je wilt deelnemen aan een live webinar, neem dan contact met ons op via onze "Contact"-pagina en we nemen contact met je op. instellen met een live videogesprek.

Je leert hoe je een succesvol communicatiekanaal creëert tussen jou en je hond, hoe je aan de slag gaat met een succesvolle basis, hoe je je hond traint om lief te hebben, gehoorzaam te zijn, te werken en nog veel meer! We gaan in op talloze kleine details die nodig zijn om een ​​succesvolle en solide samenwerking met uw hond op te bouwen.

Uiteindelijk vertrek je met het vertrouwen en de vaardigheden om het te doen.

Hier zijn enkele van de dingen die zullen worden behandeld:

- Wat is een goede hond?- Waarom trainen we?- Waarom trainen om een ​​goede hond te zijn?- Wat is socialiseren?- Wat is gehoorzaamheidstraining?- Wat is een goede hond voor honden?- Hoe past het allemaal in elkaar?- Hoe trainen we uw hond?- Hoe leggen we een basis?- Hoe bouwen we een succesvolle band op?- Waarom moet ik mijn hond leren?- Hoe beginnen we?- Hoe blijven we trainen?- Hoe bouwen we een solide basis? - Hoe train ik mijn hond aan de lijn? - Wat doen we voor "leeftijden"? - Hoe leren we uw hond? - Gebruiken we "Puppy"? - Wat is clickertraining? - Wat is clickertraining voor honden? - Wat is operante conditionering? - Hoe maken we het effectief? - Hoe leren we stil te zijn? - Waarom is trainen en socialiseren belangrijk? - Wat moeten we leren? - Hoe zit het met benchtraining? - Hoe leren we uw hond? - Waarom heet het Training en Socialiseren?

Als u deze eenvoudige instructies opvolgt en de nodige tijd neemt, zult u een dramatische verbetering in uw hond kunnen zien.

Bezoek mijn website en Facebookpagina voor meer informatie.

Mijn doel

Mijn doel is om het grootste en meest complete trainingsprogramma te hebben, online of in print, voor mensen om de gehoorzaamheids- en gedragsdoelen van hun hond te bereiken, ongeacht hun locatie, achtergrond of wat ze in het verleden hebben geprobeerd.

U kunt rekenen op de beste instructie en materialen van een ervaren, gediplomeerde professional.

We leren de vaardigheden in een positieve, niet-competitieve en leuke sfeer, zodat uw hond zal leren graag te doen wat u vraagt.

Over de auteur

Sandra Riedel

Sandra Riedel is een gediplomeerd veterinair technicus in North Dakota met meer dan 20 jaar ervaring in training, gezondheid, gedrag en voeding. Haar website is www.animalbehaviorguide.com. Haar artikelen staan ​​in het tijdschrift "All You Can Pet" en ze is de voormalige hoofdredacteur van "All You Can Pet World", een dierenmagazine. Ze is auteur, co-auteur en redacteur van zeven boeken over diergedrag en voeding, evenals talloze andere artikelen. Sandra heeft duizenden mensen geleerd hoe ze positieve bekrachtiging kunnen gebruiken bij het trainen van hun huisdieren. Ze leidt verschillende hondengedragsgroepen en is gastheer van de B.A.S.E.F. (Behavioral Assessment System for the Examination of Female) trainingen. Haar focus ligt op het verstrekken van informatie aan mensen die hun huisdieren beter willen begrijpen en hen willen helpen bij het oplossen van problemen. Haar boek, "Dog Behavior in the Family: Making it Work, Making it Last", (2017) ontving het beste boek van het jaar door All You Can Pet.

Neem contact op

Naam *

Naam

Voornaam

Achternaam

E-mailadres *

Onderwerp *

Bericht *

Bedankt!

Als je een vraag of opmerking hebt over dit artikel, neem dan gerust contact met ons op via [email protected]


Bekijk de video: Rinkes Hondenschool: Bange hond trainen met lichaamstaal (Augustus 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos