Informatie

Waarom slaat mijn kat mijn hond?

Waarom slaat mijn kat mijn hond?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Waarom slaat mijn kat mijn hond?hun hoofd terwijl ze aan het spelen zijn?

Het gebeurde vanmorgen om 4 uur. Mijn 6 maanden oude kat, Luna, speelde met mijn 5 maanden oude hond, Duke, die haar graag achtervolgt en met haar worstelt. Ze zijn al een paar jaar beste vrienden en Luna is net iets te speels als het om honden gaat. Ze vindt het heerlijk om hun oren en nek te meppen, en zelfs als Duke zijn beste gedrag vertoont, is ze niet bang voor hem en lijkt ze zijn positie in de roedel niet te respecteren. Het zijn allebei katten, maar ik denk dat ze als honden de neiging hebben om de dupe te worden van de actie.

Ik legde ze gewoon op de grond om te spelen toen Luna begon te worstelen met Duke. Ze rolden rond en worstelden, en toen draaide Luna zich om en begon zijn nek en hoofd te meppen. Het leek geen speelse mep, maar het was de volle arm. Luna gebruikt meestal haar voeten of de poten om een ​​hond te "slaan", maar dit was een stuk ernstiger.

Duke leek niet gekwetst en eerlijk gezegd vond ik het niet erg. Ik moest alleen wat poep opruimen en toen waren de twee weer aan het spelen. Toen ik Luna oppakte om haar bovenbenen te nemen, volgde ze me de snaren op, met een arm nog steeds uit. Ik dacht bij mezelf: 'je hebt Duke echt met je arm geslagen.' Ik ben een hondenbezitter en weet een beetje over verwondingen, maar ik weet niet zeker of ik met de hand van mijn kat moet spelen totdat ik weet wat er is gebeurd.

Ik ben me bewust van kattengerelateerde verwondingen toen ze een hond sloegen, maar ik had nog nooit gehoord dat iemand op deze manier gewond was geraakt.

Ik weet dat het risico er is, maar ik kan het niet helpen dat ik me afvraag of dit een zware blessure voor hen beiden zal zijn en of het zal leiden tot een 'spine out'.

Opmerkingen

Ik zou zeker aanraden om naar een dierenarts te gaan en Luna te laten onderzoeken. Hoewel dit niet levensbedreigend is, is het een beetje alarmerend als Luna op deze manier daadwerkelijk gewond is geraakt. Het kan ernstiger zijn dan je denkt.

Het klinkt alsof ze geen moeite heeft met spelen. Dat is goed. Als uw kat zich echter niet goed voelt vanwege een lichamelijk letsel, is het misschien het beste voor u allemaal om naar de dierenarts te gaan. Er is geen reden om te kijken of uw kat vanzelf herstelt.

Ik zou hier absoluut doodsbang voor zijn, vooral omdat Luna in het verleden haar hoofd heeft bezeerd en er bijna aan is overleden. Ik ben het met Mitzi eens dat je met Luna naar de dierenarts moet. Zelfs als je denkt dat het niets ernstigs is (ik hoop van wel), heeft Luna net ruig leren spelen en het is mogelijk dat deze klap ervoor heeft gezorgd dat ze een deel van de gevoeligheid in haar ruggengraat heeft verloren.

Ja, een bezoek aan de dierenarts is een goede zaak, want als ze er niet mee speelt en/of ze wiebelt als je haar oppakt, kan dit een indicatie zijn dat er iets ernstigs aan de hand is, en je wilt niet weten totdat het een noodgeval.

Hallo Mitzi. Hoewel het geen noodsituatie is, ben ik het er absoluut mee eens dat het in het belang van uw kat is om het te laten controleren. Het probleem met nekletsel is dat katten best goed kunnen zijn in het verbergen van hun pn, en dus hoeft de eerste reactie op hun bewegingen niet per se te zijn dat ze in pn zitten. Maar als het over een paar dagen niet beter wordt, is het goed om dat aan je dierenarts te melden.

Alleen al na het lezen van het artikel ga ik ervan uit dat de kat op zijn minst normaal speelt. Geen problemen? Geef je haar snoepjes/speelgoed/eten als ze speelt of vermaakt ze zich tijdens het spelen?

Hallo, Mitzi. Mijn kat is 11 jaar oud, hij heeft rond die leeftijd ook twee wervelkolomoperaties ondergaan. De artsen vinden het onmogelijk om een ​​goede wervelkolomfunctie te hebben na een wervelkolomoperatie. Ze vertelden me dat hij veel massages moet krijgen (niet te veel, anders wordt het veel pn) en ook veel massages. Ik hoop dat het de eerste weken na de eerste operatie beter zal gaan. Hij gaat veel oefeningen doen om zijn ruggengraat sterk te houden. Jij ook veel sterkte in ieder geval!

De inhoud op deze site wordt in beknopte vorm weergegeven en is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld en mag niet worden geïnterpreteerd als medisch advies of een diagnose van een gezondheids- of fitnessprobleem, aandoening of ziekte, of een aanbeveling voor een specifieke test, arts, zorgverlener, procedure, behandelplan, product of cursus van de actie. Med Help International, Inc. is geen medische of zorgverlener en uw gebruik van deze site creëert geen relatie tussen arts en patiënt. Wij wijzen alle verantwoordelijkheid af voor de professionele kwalificaties en licenties van, en diensten die worden geleverd door, een arts of andere zorgverleners die posten op of waarnaar anderszins wordt verwezen op deze Site en/of een Site van derden. Negeer nooit het medische advies van uw arts of gezondheidswerker, of stel het inwinnen van dergelijk advies nooit uit vanwege iets dat u op deze site leest. We bieden deze site aan zoals deze is en zonder enige garantie. Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met de volgende algemene voorwaarden. Als u denkt dat u een medisch noodgeval heeft, bel dan onmiddellijk uw arts of 911.


Bekijk de video: Lintworm. Hond u0026 Kat. 100 Seconden Dierenarts (Augustus 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos