Informatie

Akita hondentuig uk

Akita hondentuig ukWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Akita hondentuig uk

Aka-doh (VK), AKC – Aka-doh (VK) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor het welzijn en de verzorging van Akita's, Alaskan Malamutes, Alaskan Malamute-mixen en andere gerelateerde Alaska-hondenrassen. Aka-doh (VK) ondersteunt alle Akita's en onze AKC-geregistreerde fokkennels en de Akita Club of America zijn allemaal Akita-rasvriendelijk.Aka-doh (VK) is voor de eigenaren, fokkers en liefhebbers van de Akita en is opgericht sinds 2003.Aka-doh (VK) is ook een geregistreerde liefdadigheidsinstelling in het VK en opereert vanuit een kantoor in Yorkshire, Verenigd Koninkrijk, van waaruit het programma's voor de Akita en verwante rassen uitvoert en ontwikkelt.Aka-doh (VK) werkt nauw samen met andere verantwoordelijke organisaties, waaronder de AKC en andere AKC-geregistreerde kennels.Aka-doh (VK) is de enige AKC-gelicentieerde AKC-geregistreerde liefdadigheidsinstelling in het VK. Haar belangrijkste activiteiten zijn: Bijdragen aan de promotie van de Akita en verwante rassen in het VK en het werk voortzetten van anderen met Akita's en andere verwante rassen. Een database opzetten van alle Akita's en Akita -gerelateerde honden, hun geschiedenis, opvoeding en toekomst.Een stem geven aan Akita's en verwante rassen in het VK.Te kampen voor verbeterde Akita-foknormen en -praktijken.Akita en verwante rassen aanbieden met veterinaire, veehouderij en medische zorg. een centraal contactpunt voor alle Akita en verwante rassen die momenteel zijn geregistreerd bij de AKC, of ​​overwegen zich te registreren. Om de registratie van alle Akita en verwante rassen in het VK aan te moedigen. Om de jaarlijkse AKC-UK AKITA SHOW te houden in samenwerking met de AKC in het VK, die elk jaar in oktober wordt gehouden in het York Barbican Centre in het VK. De AKC-UK AKITA SHOW omvat het VK-kampioenschap, waaronder alle andere AKC-UK AKITA SHOW-kwalificatieshows worden beoordeeld. Deze show wordt momenteel gehouden in het York Barbican Centre in het VK. Andere activiteiten zijn: Een database opzetten van de Britse AKITA en AKITA-gerelateerde rassen. Samenwerken met de internationale AKC-UK AKITA SHOW Association, die elke 2 jaar de wereldwijde AKITA SHOW organiseert in de VS. Veterinaire, veehouderij en medische zorg verlenen aan Akita's en verwante rassen in het VK.

Een groep AKITA's, hun eigenaren en vrienden werkt ook hard aan het vestigen van de AKITA en AKITA-gerelateerde rassen in de VS. Ze maken goede vorderingen en de USA AKITA SHOW wordt momenteel elk jaar in de VS gehouden in samenwerking met de AKC. Andere AKITA's en hun eigenaren en vrienden boeken goede vooruitgang in andere delen van het Verenigd Koninkrijk, waaronder het vaststellen en verbeteren van Britse rasstandaarden, het oprichten van Britse fokclubs, het opzetten van Britse rasverenigingen en kennels.

We beseffen dat dit een voortdurende taak is en dat het een moeilijke taak is. Onze eerste prioriteit is het opzetten van een register voor elk AKITA en AKITA-gerelateerd ras in het VK. Zodra dit is bereikt, kunnen we fokkers blijven helpen met stamboomanalyses en veterinaire zorg bieden aan AKITA's.

Uw steun en aanmoediging zullen ons op weg helpen door fokprogramma's voor uw specifieke AKITA en/of verwante rassen te ondersteunen.

Uw financiële steun stelt ons in staat om fokkers bij te staan, te adviseren en te adviseren op het gebied van stamboomselectie en fokkerij.

Uw steun en aanmoediging voor ons zal alle AKITA's en AKITA-gerelateerde rassen in het VK helpen om een ​​prachtige toekomst te hebben.

AUB help ons door aan uw lijst van persoonlijke AKITA of AKITA-gerelateerde fokkers toe te voegen en ons alle contactgegevens te verstrekken.

Voeg het AKITA of AKITA-gerelateerde ras en/of de AKITA-gerelateerde rassen toe in uw opmerkingen.

Klik op de onderstaande logo's om de respectieve raspagina's op de AKC-UK-website te bezoeken:

AKITA SHOW

Er zijn momenteel 14 rassen en onderrassen van AKITA's te zien op de AKITA SHOW 2017. Klik op de foto's om de fokkers te bekijken.

AKITA KWEKER REGISTRATIE

Zodra we een werklijst van AKITA-fokkers hebben, kunnen we een AKITA Breeder's Registry opzetten. Hierdoor kunnen fokkers hun stambomen uploaden naar een beveiligde database die toegankelijk is voor al onze AKITA-fokkers. Door fokkers in staat te stellen hun foklijnen te registreren, kunnen we stamboomassistentie en advies geven en kunnen we een nauwkeurigere stamboomanalyse maken van alle AKITA's.

ONZE MS

Het creëren van een onafhankelijke, professionele AKITA-organisatie die geleid en gecontroleerd kan worden door AKITA-fokkers.

Een platform bieden voor alle AKITA-fokkers om elkaar regelmatig te ontmoeten en vrijelijk met elkaar en met de AKC-UK en AKITA om te gaan.

Om een ​​forum te bieden waar we ervaringen kunnen uitwisselen en alle AKITA en AKITA-gerelateerde rassen in het Verenigd Koninkrijk kunnen helpen om een ​​prachtige toekomst te hebben.

Om AKITA-fokkers in staat te stellen een wereldwijd publiek te krijgen voor hun nakomelingen en om een ​​database met foklijnen en stambomen te creëren die in de loop van de tijd kunnen worden aangevuld.

Het opleiden en informeren van AKITA-fokkers en het publiek om de juiste en correcte en goed gefokte AKITA te promoten.

AKITA BREDS

De AKITA-organisatie is opgericht om alle AKITA-fokkers onder één paraplu te verenigen. Door dit te doen hebben we nu een exclusief AKITA fokkersregister gecreëerd met een database van stambomen van alle AKITA rassen.

Deze records zijn nu vrij beschikbaar voor andere AKITA-fokkers en -eigenaren om de afstamming te kunnen traceren van elke AKITA die ze willen kopen.

DE ORGANISATIE

De AKITA organisatie is opgericht met het mn ms van het opzetten van een overkoepelende fokkersorganisatie van alle AKITA fokkers en een register van foklijnen van alle AKITA rassen. We hebben nu ook een exclusieve fokkers gecreëerd


Bekijk de video: Top American Akita. Steel. The Double European Winner. (Augustus 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos