Informatie

Kattendetective in het verkeerde deel van de stad

Kattendetective in het verkeerde deel van de stad


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kattendetective in het verkeerde deel van de stad

De zaak van de vermiste kattendame

Het is nog maar begin maart, maar het begint koud te worden. Dat betekent dat het tijd is voor de voorjaarsvakantie. Het is ook een geweldige tijd voor de politie. Het is zoveel jaren geleden dat er een kat op straat was. Nou ja, een dode kat op straat. Nu is het lente en zweeft er een kat rond. Het is slechts een kwestie van tijd voordat een van de rechercheurs met hun benen gekruist wordt.

Wat denk je? Drijft de kat gewoon op een magisch kussen en blijft hij maar naar zijn maker drijven? Ik gok op nee. Wat zegt de oude "de kat is uit de zak"? Nou, ik geef het einde niet weg. Ik wil dat je met mij tot de conclusie komt, zodat we het kunnen bespreken.

Het verhaal

Het verhaal is heel eenvoudig. Een lokale zakenman liep met zijn hond over het dorpsplein. Hij liep naar de fontein en zag een kat op de grond liggen. Hij dacht dat sommige kinderen de kat van een stoeprand hadden geslagen. Nadat de hond de kat had schoongelikt, pakte de man hem op en droeg hem naar huis.

Er werd geklopt op de deur. Zijn vrouw antwoordde. De man vertelde haar wat er was gebeurd. Toen de vrouw de slaapkamer bereikte, merkte ze dat er iets mis was. In de slaapkamer stond een omgekeerde ladekast. Boven op de borst zat een kleine, zwarte kat.

Het eerste instinct van de vrouw was om naar buiten te rennen. Ze was echter niet snel genoeg om de kat te vangen. Ze keek vol afschuw toe hoe de kat langs de muur naar beneden gleed. Het raakte de vloer en stuiterde weg in de muur.

De dame rende naar buiten en probeerde de kat op te scheppen. Toen ze de kat aanraakte, gaf de kat een klein gilletje en toen was ze dood. De dame moest hulp halen. Ze belde haar vriend. De vriend rende ook naar buiten en probeerde de kat op te rapen. Ze konden allebei zien dat de kat was overleden.

Toen ze de dode kat terug naar hun huis hadden gebracht, voerden de man en zijn vrouw een gesprek. De man had een idee. Hij stelde voor om het lichaam van de kat in de koelkast te leggen om het te ontdooien en nieuw leven in te blazen.

De dame stemde toe. Ze probeerden de kat te reanimeren. Het werkte niet. Dus besloten ze om de kat naar een dierenarts te brengen. De dierenarts vertelde dat de kat dood was. Maar wat ze niet konden weten, is dat de kat leefde en dat het daarom leek alsof hij dood was.

Toen ze in de koelkast keken, zagen ze daar een zwart katje in. De man ging een doos halen. Hij stopte de kat in de doos en wikkelde hem in een handdoek. Hij kwam thuis en zette de doos in de koelkast. De vrouw was verbaasd over hoe de kat leek te leven toen ze hem in de koelkast stopten.

De volgende dag gingen ze naar de dierenwinkel en kochten nog een kitten voor de man. Het was dezelfde kat. De eigenaar van de dierenwinkel had nog nooit een kat met zijn kop in een koelkast gezien. Maar er was niets aan te doen.

Een week later kreeg de vrouw een brief van de andere kant. De andere kant zei dat ze blij waren de kat een tijdje bij zich te hebben. Toen ging het verder met te zeggen dat het moeilijk voor hen was geweest om bij hem weg te zijn. En ze waren blij dat de kat nu weer bij hen was.

Nu je dit hebt gelezen, weet je dat de kat niet dood was. Het leefde nog in de koelkast. De man en vrouw hielden het als hun kat. Ze noemden hem 'De kat in de koelkast'. En hij leefde nog lang en gelukkig.

HET ANATOMISCHE DIAGRAM

Een jonge vrouw belde haar favoriete radiostation en zei: 'Mijn man heeft een probleem. Hij is een echte 'kattenliefhebber'. Ze vroegen haar wat het probleem was. Ze zei: 'Hij kreeg net een anatomisch diagram van een kat. Hij is er helemaal door gefascineerd. ?

De gastheer vroeg haar wat het was. Ze sd, 'Het is een diagram van een kat. Hij ziet voor het eerst in zijn leven een kat en wil er alles over leren. ? Hij sd, ??Dank u, we nemen uw telefoontjes om 3:00 uur aan. ?

DE EERSTE VLEESZAK

Een jongedame was in een supermarkt wat boodschappen aan het halen. Ze zag een oude vrouw die aan het winkelen was. De oude vrouw sd, "Ik ben zo blij, mijn dochter heeft me net een nieuwe tas met boodschappen bezorgd." Ik geloof niet dat je een tas met boodschappen hebt bezorgd. En als je dat deed, was het zeker niet tegen mij. ? De oude vrouw sd, ??Je bent erg onbeleefd. ?

De jongedame antwoordde: "Waarom, bedankt voor je compliment."?

De oude vrouw sd, "Hoe noemde je me?" De jongedame antwoordde: "Je noemde me onbeleefd."?

De oude vrouw sd, 'Ik heb je nooit zo genoemd. Ik sd, je bent onbeleefd. Je hebt geen manieren. ?

De jongedame sd, 'Oh, sorry. Ik dacht dat je het over je boodschappentas had. ?

DE UITSTEKENDE BEER

Op een warme dag in de Sierra Mountns liep een beer langs de weg terwijl een groep bergbeklimmers voorbijkwam.

De klimmers stopten en staarden. Ze waren niet bang voor de beer, maar ze waren verbaasd. Ze keken elkaar aan en sd, ??Wat doet die beer? ? Een van de klimmers sd, ??Vraagt ​​hij de weg? ?

De klimmer antwoordde: "Nee, hij zoekt een plek om te slapen."

DE GEBOORTE VAN CHOCOLADE

Midden in de woestijn werd een grot ontdekt. Een groep geologen heeft binnenin talloze oude artefacten onderzocht en gevonden. Terwijl de wetenschappers zich voorbereidden om de artefacten naar een museum te brengen, sloeg een kleine aardbeving toe. Een van de wetenschappers rende terug de grot in en werd nooit gezien.

Een van de geologen, die met de groep in de grot was geweest, ging na de aardbeving voor de tweede keer naar de grot om de grot te onderzoeken. Terwijl hij naar binnen liep, vond hij een kleine opening aan de bovenkant van de grot. Toen zag hij een kleine, bruine vorm in de opening staan.

Hij riep naar de figuur, ??Hallo! ?

De figuur antwoordde: ??Hallo, ?

De geoloog vroeg: ??Waar kom je vandaan? ?

De figuur antwoordde: "Ik kom van de Noordpool."

De geoloog sd, ik kom uit Californië

Het cijfer sd, ??Ben jij ook van de Zuidpool? ?

HET ZIEKE MEISJE

Een klein meisje en haar moeder hadden net een ijshoorntje gekocht in het winkelcentrum. Terwijl ze wegliepen, kwam er een jonge man naar hen toe en vroeg of ze iemand zochten.

Het kleine meisje


Bekijk de video: Videos for Cats to Watch - Birds and Squirrel Fun in December (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Stein

  mooie foto geshopt

 2. Lueius

  Je maakt een grapje?

 3. Ionnes

  Je hebt geen gelijk. Ik nodig je uit om mee te praten. Schrijf in PB.

 4. Jeremee

  Ik kan u aanraden een site te bezoeken met een groot aantal artikelen over een onderwerp dat u interesseert.

 5. Howard

  Volgens mij bega je een fout. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen bespreken.Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos