Informatie

Hoe te voorkomen dat moederhond puppy's verplettert?

Hoe te voorkomen dat moederhond puppy's verplettert?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoe te voorkomen dat moederhond puppy's verplettert? op de bank.

Als het om honden gaat, zijn twee van de grootste zorgen de angst dat een moederhond de puppy's doodt of bijt en dat een moederhond haar puppy's per ongeluk zou kunnen verpletteren.

Het is een heel natuurlijke en primaire angst, en het is volkomen acceptabel dat een moederhond beschermend is en een natuurlijke behoefte voelt om haar jongen in de gaten te houden. Hoewel ze niet altijd de drang uitdrukt om haar jongen te doden of pijn te doen, zijn er manieren waarop je deze angst kunt helpen en beheersen.

De zorg van een moederhond voor haar puppy's is volkomen natuurlijk. Ze zal zich zorgen maken over hun veiligheid, ze dicht bij haar houden voor bescherming en erg beschermend zijn. Een moederhond zal de puppy's nooit pijn doen tenzij iemand of iets hen bedreigt, dus hoewel het een grote angst is voor eigenaren van gezelschapsdieren, is het niet iets waar u zich zorgen over hoeft te maken.

Hoe te voorkomen dat de moederhond de pups verplettert

Puppy's zijn extreem kwetsbaar als pasgeboren pups, vooral in vergelijking met volwassen honden. Het instinct van de moeder om haar kroost te beschermen is zo sterk dat ze haar jongen zal doden en zo nodig zal opeten om ze veilig te houden. We kunnen hier boos over worden, maar we moeten realistisch zijn: de puppy's willen niet leven zoals de rest van ons, ze willen veilig zijn en willen dat mama ze beschermt. Dit is waarom ze kwetsbaar zijn als pasgeboren pups en waarom het oké is dat de moeder agressief of beschermend is, ze weten niet beter!

Als je met een moederhond of haar puppy's omgaat, laat ze dan altijd weten dat je er bent. Praat met haar en let op haar. Maak oogcontact met haar en raak haar zo vaak mogelijk zachtjes aan. Als ze zo agressief is dat ze naar je snauwt, ga dan snel weg en let op haar als ze agressief is met haar tanden.

Als ze beschermend en agressief is, kan het helpen om haar van hen en haar puppy's af te leiden door haar kennis te laten maken met nieuw en interessant speelgoed en lekkernijen. Als je de honden wat aandacht kunt geven zonder dat de pups aanwezig zijn, dan is de kans kleiner dat je de moeder van streek maakt en haar beschermend maakt.

Houd er rekening mee dat dit normaal gedrag voor haar is en breng geen drastische veranderingen aan in haar routine of omgeving. Ze zal een paar weken nodig hebben om zich aan de nieuwe routine aan te passen en haar puppy's zullen in orde zijn. Als ze agressief wordt, kun je je gedrag altijd aanpassen aan haar. Als je haar benadert en ze doet dit elke keer als je dichtbij komt, zal ze leren dat je niet te vertrouwen bent. Als je haar dit nog nooit hebt zien doen, en je maakt de fout om dichtbij te komen, zal ze niet weten dat je veilig bent, maar het als een bedreiging beschouwen.

Je moet altijd een respectvolle afstand bewaren tussen jou en de moeder en haar baby's als ze agressief is. Zoals hierboven vermeld, houdt ze ze veilig en handelt ze voor hen. Als je haar een bedreigd gevoel geeft, zijn de puppy's ook niet veilig.

Hoe puppy's op te laten groeien als honden!

Het lijkt misschien een goed idee om de puppy's aan zichzelf over te laten, maar als u dat doet, zullen ze niet het juiste gedrag kunnen leren. Ze hebben je nodig om met hen samen te werken om hen te leren wat ze moeten doen. Als je dit alleen doet, zal het heel moeilijk zijn om ze naar je te laten luisteren.

Er zijn veel hondengeleiders die aanbevelen om de puppy's op een leeftijd van twee weken te laten gaan, zodat ze als honden kunnen worden opgevangen en geen enkele ervaring met het opvoeden van honden hebben. Dit kan voor sommige mensen goed werken, maar het is niet de juiste keuze als u een goede band met uw puppy wilt hebben.

Als u bereid bent de tijd te nemen om de puppy's te gehoorzamen, dan kunt u uw hele leven genieten van de voordelen van puppy's. U zult minder gedragsproblemen hebben bij uw hond omdat u zelf het goede voorbeeld geeft. U zult minder ongelukken hebben en zult genieten van het spelen met uw puppy's terwijl ze leren hoe ze voor u en al uw bezittingen moeten zorgen.

Puppy- en hondentraining!

De beste manier om een ​​hond te leren is door een positief beloningssysteem te gebruiken dat de pup zal inspireren om te doen wat hij moet doen. De beste beloningen zijn:

Honden- en puppytrainingen zijn de beste manier gebleken om uw puppy vanaf het begin te laten leren. De meeste trners zullen je goed leren om gedrag te corrigeren dat je niet wilt hebben. Het kan wat langer duren om een ​​puppy te trimmen dan om een ​​hond te trimmen, maar de beloningen zijn het zeker waard.

Door uw hond al op jonge leeftijd basiscommando's aan te leren, kunt u voorkomen dat uw hond u veel problemen bezorgt. U kunt uw hond ook leren uw stem beter te gehoorzamen dan op welke andere manier dan ook, zodat u gemakkelijker met uw hond kunt communiceren dan op welke andere manier dan ook. Door uw hond op een positieve manier te leren wat hij moet doen, zal hij snel leren gehoorzamen.

Uw dierenarts kan aanbevelen dat u de tanden van uw puppy al op jonge leeftijd laat knippen, zodat het gemakkelijker is om uw hond te trimmen. Wanneer de tanden kort worden gehouden, ziet u een grote verbetering in de gehoorzaamheid van uw puppy. De meeste experts raden aan om de tanden van uw puppy eens in de zes weken te laten knippen totdat uw puppy een jaar oud is. Het is meestal een gemakkelijke manier om te voorkomen dat uw puppy geopereerd moet worden om een ​​paar slechte tanden te verwijderen.

Zorg ervoor dat u uw hond leert alle mensen te respecteren. De meeste experts zeggen dat je moet beginnen als de hond nog heel jong is en dat je nooit voor een hond moet gaan die gevaarlijk lijkt. Sommige honden zullen denken dat als ze niet bang zijn voor vreemden, ze ook niet bang zijn voor andere honden. Als uw hond denkt dat andere honden gevaarlijk zijn, kan dit later in het leven van uw hond gemakkelijk voor problemen zorgen.

Honden moeten weten hoe ze met hun baasjes moeten omgaan. Als u uw hond voor een bepaalde tijd houdt, moet u ervoor zorgen dat hij weet met wie hij te maken heeft, zodat hij weet wat u van hem verwacht.

Als u uw hond aan de lijn laat uitlaten, wilt u uw hond aan de lijn houden om hem te helpen veilig te blijven. Hoewel dit niet zo gevaarlijk is als het los laten van uw hond, kan hij in de problemen komen als hij niet goed genoeg onder controle is om aan de lijn te blijven.

Je hond trainen is een goede manier om ervoor te zorgen dat hij gezond blijft. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw hond iets aan te leren, zoals apporteren of draven op een kauwspeeltje. Hondentrimmen helpen ook bij het gedrag van een hond. Dit soort trainingssessies zijn vooral nuttig voor honden die angstig zijn.

Zoals je kunt zien, is het hebben van een hond een geweldige ervaring. Daarom is het zo belangrijk om slim om te gaan met de dingen die je doet met betrekking tot je hond. Met enkele van de suggesties die u hierboven leest, zal uw hond zich snel goed gedragen.


Bekijk de video: CARA MENGATASI ANJING TERLALU AKTIF u0026 CARA AGAR ANJING TIDAK RIBUT DI KANDANG! Tips Anjing Tenang (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Faera

  Sorry dat ik u onderbreek.

 2. Derrold

  Volgens mij bega je een fout. Ik kan de positie verdedigen.

 3. Barg

  Heel veel

 4. Odd

  Sorry, dit past niet helemaal bij mij. Wie kan er nog meer voorstellen?Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos