Informatie

Cat's paw wijnmakerij

Cat's paw wijnmakerij


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Cat's paw winery, een kleine wijnmakerij in Lodi, Californië

Categoriearchief: Wijn

Ik las het nieuws in december 2018 en ik hoorde dat er een grote brand zou uitbreken in Lodi, Californië. Ik weet dat er veel wijnhuizen in Lodi zijn, maar ik wist niet dat er wijngrotten in de buurt waren. Mijn vriend en ik gingen naar deze plek en het was cool omdat er een vuur was dat het oude houten gebouw van de wijnmakerij verbrandde. Het is triest dat iemand door een brand moest gaan en vervolgens naar een nieuwe moest verhuizen.

Het beste van het vuur was het feit dat er zoveel wijn verloren ging, wat ik jammer vond omdat ik ernaar uitkeek om de wijn te proberen.

Een ander ding dat cool was, was het verhaal van hoe de wijnmakerij werd gemaakt. Ik ben nog nooit in een wijnmakerij geweest. Ik denk dat dit wijnhuis zo cool is omdat de eigenaren, die broers zijn, samen in het bedrijf zitten. Ze gebruikten de naam "Cat's Paw" omdat de wijngaard vroeger eigendom was van een familiekat die werd overreden en ze het niet mee konden nemen. Het was gewoon te triest om de kat dood te zien, dus veranderden ze de naam van de wijngaard in "Cat's Paw".

Ik denk dat wijnhuizen een geweldige manier zijn om de beste wijnen in handen te krijgen en er een geweldige tijd mee te hebben. Ik zou er graag heen gaan als ik in de buurt ben. De wijnmakerij is gevestigd in Lodi, CA. Ik zou daar graag de wijnen gaan proberen en picknicken terwijl ik bezig was.

Ik denk dat de beste wijn degene is die je met goede vrienden drinkt. Ik heb nog nooit iets geproefd dat ik haatte totdat ik de wijn van mijn vader proefde. Het was jammer dat ik het alleen dronk. Ik denk dat wijn geweldig is als je goede vrienden hebt, omdat je dingen zoals een goede wijn kunt delen. Als je de wijn van je vader drinkt, weet je dat het echt goed is omdat je indruk wilt maken op je vrienden. Je wilt dat ze het proeven en zeggen: "Deze wijn is de beste ooit!"

Mijn vrienden en ik waren aan het eten en ik vertelde hen dat ik de wijn die mijn vader dronk lekker vond, omdat hij heerlijk smaakte. Een van mijn vrienden zei: "Ik hou niet zo van wijn, maar het smaakte goed voor mij." Ik was zo in de war door deze opmerking.

De wijn van mijn vader was heel anders dan de wijn van mijn vriend. Ik had het gevoel dat ze me beoordeelden en ik vond het niet leuk omdat mijn vader niet zoveel wijn drinkt. Ik denk dat mijn vriendin niet van wijn hield omdat ze het nog nooit eerder had geproefd.

Ik denk dat de beste wijn degene is die je met je vrienden drinkt. Je kunt dingen delen met je vrienden, zoals goede wijn. Ik kijk ernaar uit om de wijn van mijn vrienden te drinken, en ik hoop dat ze de wijn van mijn vader drinken.

Ik denk dat wijn geweldig is als je met je vrienden uit kunt gaan en plezier kunt hebben. Je kunt wat wijn delen met je vrienden en je hoeft niet het gevoel te hebben dat je indruk op ze moet maken. Ik ga graag met vrienden als we uit gaan en ik drink graag wijn omdat ik mijn wijn graag met mijn vrienden deel. Mijn vader zegt dat wijn het beste is als je vrienden met je hebt, maar hij drinkt het graag alleen omdat hij zegt dat hij niemand anders heeft om het mee te delen.

Ik heb nog nooit een goede wijn gedronken en mijn vader ook niet. Dat komt omdat ik geen wijn heb geprobeerd. De eerste keer dat ik met mijn vader uitging, vroeg hij of ik wijn wilde proberen. Ik sd ja en dat ik zijn wijn lekker vond. Ik weet dat ik dacht dat hij het zelf had gemaakt. Toen we naar onze wijnwinkel gingen, vroeg ik mijn vader wat hij dacht en hij zei dat hij graag wijn probeert met vrienden. Ik wist niet wat ik daarop moest zeggen, want ik had nog nooit wijn gedronken met een vriend. Ik probeerde erachter te komen hoe ik een gesprek over wijn en mijn vader kon beginnen.

Toen ik erachter kwam dat hij zijn wijn niet alleen wilde drinken, dacht ik dat hij het met mij zou willen delen, maar ik wist niet wat ik moest doen. Toen we op weg naar huis waren, was ik aan het rijden en ik vroeg hem of hij zijn wijn wilde drinken. Hij zei dat hij het voor later zou bewaren. Ik zei dat ik het niet erg vond als we zijn wijn niet dronken. Hij vertelde me dat het geweldig was en dat ik het graag zou drinken omdat ik het zo lekker vond. Ik vroeg hem hoe lang geleden hij het maakte en hij sd ongeveer een maand. Hij vertelde dat hij een grote batch had gemaakt omdat hij niet wist hoe lang het zou duren.

De eerste keer dat ik de wijn van mijn vader maakte, was toen hij me een bos wijn gaf voor Kerstmis. Ik was erg enthousiast om het te proeven, want het smaakte echt goed. Ik weet niet zo goed wat ik met wijn aan moet. Ik drink niet echt wijn, maar mijn vader maakt het. Hij moet veel wijn maken omdat hij veel geld nodig heeft.

Toen ik de wijn van mijn vader maakte, hielp hij me om hem in de flessen te doen en hij vertelde me hoe ik ze erin moest doen. Ik weet dat ik de wijn van mijn vader lekker vond, maar ik begreep niet waarom mijn vriend dat zei ze hield niet van wijn. Ik begreep haar opmerking niet, maar ik wil graag weten wat ik over wijnen moet zeggen als ik vrienden heb. Ik denk dat de beste wijn degene is die je met je vrienden drinkt. Wanneer je wijn deelt met je vrienden, realiseer je je hoe geweldig het kan zijn.

Ik keek door de wijn van mijn vader en realiseerde me dat de...


Bekijk de video: فیلم کمدی پنجه گربه با بازی هرولد لوید The Cats Paw 1934 - Harold Lloyd (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Derick

    Wonderbaarlijk nuttig bericht

  2. Matsimela

    Je hebt geen gelijk. Laten we het bespreken. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

  3. Sikyahonaw

    Best grappige zinSchrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos